Kolme viikkoa vierähti mökillä tosi nopeasti. Siksi varmaan Peksu ja koirat ovat siellä edelleen:) Minua kuitenkin kutsui jo työt ja huomenna matkaan Meksiko Cityyn. Melkoinen kulttuurishokki Kuusamon rauhan jälkeen mennä 25 milj. asukkaan kaupunkiin. "Onneksi" sääennuste lupaa siellä tuttua 18 C lämpötilaa ja vesisadetta, se helpottanee sopeutumista.

Jokeri esitettiin tänään Kuopiossa kansainvalisessä näyttelyssä ja tuloksena hienosti serti, cacib ja ROP! Onnittelut myös tätä kautta Peltolan perheelle.

Jokeri esitettiin Kuopiossa myös lauantaina ja saksalainen tuomari arvioi sen rotunsa parhaaksi seitsemäntoista koiran joukosta. Tuloksena siis taas ROP, serti ja cacib. Kerrassaan hieno viikonloppu.

1806294.jpg

Jokerin poseeraus

Vesitöitäkin kaikki J-pennut ovat tehneet ja hienosti on nekin onnistuneet. June ja Justiina NUO ja AVO 5p. Jokeri AVO 5p sekä Pointti NUO 4p ja Iita NUO 5p. Ainakin Iitalla on tarkoitus yrittää vielä AVO vesityötä elokuussa, kunhan koira kotiutuu pohjoisesta. Toivottavasti syksyn KAER-koitokset menevät pentueella samaan malliin.