Pitkäsaaren Jokeri, Hanen ensimmäisestä pentueesta, osallistui viikonloppuna Juukassa KAER metsäkokeeseen. Nuorukainen palkittiin viikonlopun parhaana koirana AVO 3 tuloksella. Molempina päivinä starttasi peräti 12 koiraa ja Jokeri oli niistä ainoa, joka hyödynsi lintunsa ja sai aikaiseksi riistatyön. Onnittelut Jussille ja Tiinalle Siilinjärvelle ja Jokerille rapsutuksia!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Peksu on metsästänyt kolme päivää Ruotsin tunturissa seuranaan Jouni ja Hanen sisko Hansu. Sää on todella suosinut ja maisemat ovat olleet hienoja, MUTTA lintuja ei ole tavattu järin paljon pitkistä metsästyspäivistä ja kävelymatkoista huolimatta. Joka päivä kuitenkin jotakin tapahtumia on ollut ja mikä mukavaa koirat ovat pelanneet hyvin ja vauhtia on riittänytJ 

 

Parhaillaan Peksu ja koirat ajelevat kohti Kuusamoa ja huomenna sinne lennähdän minäkin eli avauksessa ollaan oman seuran alueilla. Toki hieman masensi taas kuulla eilen kuuden uutisista, miten lintukanta on romahtanut verrattuna edelliseen vuoteen. Malttia meiltä kaikilta nyt vaaditaan pudotusten suhteen, että emolintuja jäisi edes jonkin verran talvehtimaan. Nautitaan kuitenkin eräelämästä ja toimivista koirista!

1947572.jpg

1947583.jpg

1947579.jpg

1947547.jpg

1947564.jpg

1947543.jpg

Humbrey Hansu Bogart tauolla