Viikonloppu vietettiin pääasiassa koirien kanssa ulkoillessa ja lepäillessä. Lauantaina maastosta löytyi myös kanttarelleja, vaikka oikeasti etsittiin suppilovahveroita. Tämä olikin pitkään aikaan meidän ainoa kotiviikonloppu. Monta seuraavaa vietetäänkin muualla.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sunnuntaina käytiin Lohjalla katsomassa Taikaa ja sen kotijoukkoja. Juoksutettiin koiria ja katsastettiin Taikan maastossa liikkumista. Ihan mukavalta pennun meno näytti. Miehet menivät hetkeksi sorsapassiin ja niinhän ne sieltä tulivat hetken kuluttua heinuri kädessä takaisin laavulle nokipannukahville ja makkaran paistoon. Kovasti jutut jo liikkui syksyn metsästysreissujen ympärillä.

 

Peksu ja koirat lähtevät jo varhain perjantaiaamuna kohti Ruotsia hakemaan tuntumaa sikäläiseen tunturimetsästykseen. Sitten 10.9 olemme jo koko porukan voimin Kuusamossa mökillä . Välillä tietysti käydään Iitan kanssa Junkkarissa, mutta taitaa olla lokakuu jo pitkällä ennen kuin meidän poppoo kotiutuu lopullisesti metsästysmaiden ääreltä. Hieno homma, että koirat saa tehdä sitä, mistä ne eniten pitävät. Ja tietysti myös meJ