Kanalintujahti on meidän osalta käynnistynyt hyvällä intensiteetillä. Koirilla on jo kolme jahtipäivää takana tunturissa ja peräti kuusi Kuusamon metsissä. Nyt huilataan yön seutu kotona ja lähdetään huomenna Lapualle valmistautumaan Junkkaria varten. Onneksi meidän koirat ovat todella hyviä matkustamaan ja oleskelu vieraissakaan paikoissa ei tuota niille ongelmia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hanen pennut, niin J- kuin L-pentueesta, ovat olleet todella ahkerasti maastossa. Mukavia uutisia koirien toiminasta on kuulunut useammasta paikasta eri puolilta maata. Monessa perheessä on jo saatu pataankin täytettä.

 

Meillä oli ilo metsästää Lauran ja J-P:n sekä tietysti Loitsun alias Pennin kanssa parina päivänä. Voi, että oli mukava seurata pennun reipasta menoa metsässä! J-P sanoi, että näyttää ihan kuin se tosissaan etsisi lintujaJ

 

Valitettavasti olosuhteet oli huonot tai ainakin vaativat tuulettomuuden vuoksi. Lintuja kuitenkin näimme seuran alueella melko paljon, enemmän kuin uskalsimme toivoa. Tosin vain pari poikuetta kuuden päivän aikana. Tapasimme muutamia ystäviä, jotka metsästivät Kuusamon Yhteismetsän alueilla ja siellä lintutilanne kuulosti olevan totaalisen huono. Seisontojakin koirille saatiin, mutta välillä tuli myös törmäyksiä tai linnut kaikkosi meitä. Hienosta ruskasta pääsimme nauttimaan ja joulumetsokin on jo pakkasessa eli kaikkiaan tapahtumarikas ja mukava reissu.