Viime viikonloppu siis vietettiin Salossa. Kiitokset tätäkin kautta Sirpalle vieraanvaraisuudesta. Oli todella mukavaa. Blinit oli maistuvia, löylyt kerrassaan makoisat ja ulkoillakin ehdittiin ihan kiitettävästi. Sunnuntaina ajoimme Teijoon ja siellä otettiin myös kuva, jonka asukasta voitte nyt arvailla. Laittakaahan arvauksia kommentteja osioon. Nelli-kissasta ei viikonlopun aikana paljon havaintoja ollut. Se piiloutui  aina eri kerrokseen, missä koirat olivat. Kuulemma näki jo ikkunasta, kun ajoimme pihaan, että sieltä ne koirat taas tulevat ja otti jalat alleen.

Eilen Hane löysi pari fasua täältä kotinurkilta ja seisoi ne vakuuttavaan tapaansa. Ihan kiva päästä fasuille, jotka ovat villejä ja lähtevät kunnolla lentoon. Tänään olikin melkoisen kosteat olosuhteet, mutta kunnon lenkki tietysti tehtiin. Liekö noilla fasutilanteilla ollut merkitystä, mutta kerrassaan hienosti Hane-mamma tänään juoksi. Iitalla on vielä paljon oppimista Hanen ohjattavuudesta ja kuuliaisuudesta.

Taika ja Luka kävivät Jyväskylässä näyttelyssä viime sunnuntaina ja molemmat saivat EH:n. Ilmeisesti olivat hieman liian vankkarakenteisia tälle romanialaiselle tuomarille. Ainakin junnuluokkaan.

2103341.jpg

2103343.jpg

Jep, jep. Makoisaa. Hmm mihin säntäisin seuraavaksi?

2103340.jpg

2103347.jpg

Hane ja fasaani piikissä

2103348.jpg

Meri-Teijon luontopolulla. Onkohan Sirpan kamera nyt varmasti vireessä?

2103339.jpg

Kenen koti?