Tänään Valkealan ryhmänäyttelyssä (varastohallissa) esitettiin kaksitoista lyhytkarvaista saksanseisojaa. Tuttuun tapaan heidän kevätnäyttelyssä oli tuomarina SSK:n oma tuomari Raimo Louhio. Siispä mekin suunnattiin kohti kaakkoa hakemaan Iitalle kerhon oman tuomarin arviointi.

Arvostelu:

Pitkäsaaren Juliet: 2-v narttu, joka on erinomaista tyyppiä. Pieni, mutta varsin sopusuhtainen narttu, jolla on kaunis oikealinjainen nartun pää. Erinomainen kaula, selkä ja häntä. Tiivis hyvä runko. Olkavarsi voisi olla selvemmin kulmautunut, muuten mainiot raajat. Erinomaiset liikkeet. Avoin hyvä luonne.  AVO ERI AVK1 PN2 ja varasert.

Yes! Tänään oli onneksi kehässä tilaa antaa koiran juosta löysällä hihnalla ja pitävällä betonialustalla. Emännän täytyy vielä harkita, että oliko tämä Iitan viimeinen näyttely. Ainakin hyvin harkitusti Iita kehässä tulevaisuudessa esitetään.

Hane juoksentelee jo ihan hyvin, vaikka uusi uusi kynsi ei ole vielä kasvanut. Suojaaamme tietysti Hanen tassua ulkosalla. Antibiootti on varmasti pitänyt pöpöt kurissa, koska varvas ei ole arka.

Askel on vetävä ja ...

ja tässä palkinto siitä.