Perjantaina illan suussa ajeltiin Lohjalle Hilun ja Semin perheen vieraaksi. Siellähän majailee myös yksi "meidän" älliäinen eli Taika (Lady Lorelai). Mikäpä oli viettää aikaa maittavien ja runsaiden ruokapöydän antimien ääressä ja sauna oli kerrassaan viihtyisä ja löylyt makoisat. Porealtaan käyttö taisi jäädä Jutta-tyttären varaan tällä kertaa.

Koirilla riitti ihmettelemistä tyttöjen huoneissa. Meidän koirat ovat muistaakseni kerran aiemmin käyneet katsomassa Jutan ja Tiian huoneen pieniä lemmikkejä. Niitä ne pää kallellaan olisivat tapittaneet ties kuinka kauan.

Runsaan aamiaisen jälkeen tänä aamuna lähdettiin maastoon. Tietysti piti ottaa tarhasta muutama fasukin ja tarkistaa koirien päivän kunto. Taika on erittäin varma linnun löytäjä ja seisoja. Tästä on hyvä jäädä talvitauolle ja odottamaan ensi kautta. Peksu näytti Iitan kanssa, miten tiedotus käytännössä tapahtuu. Nokipannukahvit tietysti juotiin ja makkarat paistettiin. Kivaa oli! Kohta tullaan taas uudelleen. No seuraava yhteinen juttu on takuuvarmasti meillä eli ensin Sipoon korpeen maastoon koirien kanssa ja sitten sporting-ammunta radalla. Ja sitten taas syödäänHymy