Perjantai-iltana tanskandoginarttu hyökkäsi Hanen ja Iitan kimppuun kaataen taluttajansa kumoon. Tänään sitten valkeni, että ilman vaurioita ei tästä selvitty. Hanella on dogin kulmurin tekemä reikä kankussa. Eläinlääkäri ei lähtenyt residoimaan enää puremakohtaa, koska se on jo vanha. Nyt vain pidetään sormet ja varpaat ristissä ja toivotaan, että antibiootit puree ja haava ei mene kuolioon. Sitten olisikin edessä iso operaatio ja vaikea toipumiskausi. Kävin äsken selvittelemässä asiaa dogin omistajien kanssa ja he olivat todella pahoillaan ja asiat hoituvat nyt hyvässä yhteisymmärryksessä. Harmittaa, että en huomannut heti puremajälkeä.

Taika omistajineen vietti tämän päivän meidän kanssa. Tehtiin Iitalle ja Taikalle vesityötreenit ja sen jälkeen paukuteltiin kiekkoja Sipoossa. Aktiviteettien jälkeen Peksu loihti taas kerran meille maittavan aterian Semin avustuksella (grillimestari).

Väsäsin viime viikolla meille myös kotisivut ja ne löytyvät osoitteesta www.tuuliaisenkennel.tarinoi.fi Tervemenoa tutustumaan!