Laku oli eilen Lapualla KAER-kokeessa. Koira on erittäin varmassa kunnossa. Aina, kun se starttaa, niin tulosta syntyy. Kaikki elementit on siis kohdallaan, nyt vain tarvittasiin ripaus tuuria mukaan, niin se ykkönenkin olisi mahdollinen vielä tänä syksynä. Joka tapauksessa Laku palkittiin kokeen parhaana koirana seitsemästä mukana olleesta koirasta.

Meidän poppoo kulutti aikaa viikonloppuna Sipoon korvessa hienossa syyssäässä. Mitään sen kummempaa treeniä ei koirille tehty kunhan juoksutettiin. Peksu käytti Iitan perjanatai-iltana eläinlääkärissäkin, kun Iita siristi silmäänsä eikä mielestämme avannut sitä kunnolla. No onneksi silmässä ei ollut mitään vammaa, ilmeisesti siihen oli tökännyt oksa. Lauantaiaamuna se näyttikin jo ihan normaalilta.

Syksy on mennyt melko tarkkaan koirahomman ympärillä, joten oli jo aika tehdä muutakin. Nyt on sitten käyty leffassa sekä oopperassa kuuntelemassa Rigoleton ihastuttavia aarioita. Kyllä kulttuurikin tarjoaa hienoja elämyksiä ja vaihtelun sanotaan virkistävän. Seuraavana vuorossa Picasson näyttely