Peksu oli viikonloppuna sorsastuskauden päätösjahdissa Vallisaaressa Helsingin edustalla. En oikein uskonut etukäteen, että saalistakin vielä tulisi, mutta taas oli aavistukseni väärä. Koirat eivät olleet tällä kertaa mukana, koska ei ole mitään järkeä niitä enää uitaa tähän aikaan vuodesta hyytävässä merivedessä. Olihan nuo pudotetut sorsat löytyneet ihan miesvoiminkin.

Itse olin lauantaina katsomassa Messarissa Voittajanäyttelyä, vaikkei siellä yhtään Pitkäsaaren koiraa tänä vuonna ollutkaan. Ehkä Penni olisi kannattanut sinne tuoda, sen verran hyvä arvostelu sillä on viime kesältä kyseiseltä tuomarilta. No näyttelyitä tulee ja Penni kerkiää vielä olla esillä. Kiva oli kuitenkin tavata tuttuja ja aistia ison näyttelyn fiilistä.

Eilen samoilin Hanen ja Iitan kanssa metsässä oikein kunnon lenkin ihanassa säässä. Lunta sateli hiljalleen ja pakkasta yksi aste. Oli tosi rentouttavaa. Tänä aamuna  piti sitten jo pukea ekaa kertaa tytöille manttelit päälle, kun mittari näytti kahtatoista pakkasastetta. Eipä näyttänyt asu vauhtia hidastavan.

Reilu viikko ja sitten suunnataan Kuusamoon joulun viettoon. Kyllä sitä jo odotetaankin.