Nyt on jo kuukauden verran täällä pääkaupunkiseudullakin pidellyt pakkasia. Ihan kiva verrattuna aiempien talvien loskaan ja räntäsateeseen, mutta kyllä tuommoinen 5-10 pakkasastetta riittäisi. Joka tapauksessa koirat ovat saaneet joka päivä noin tunnin metsälenkin. Tänään oli Iitalla ilon päivä, kun sai juoksun jälkeen ensimmäisen kerran juosta vapaana Sipoon korvessa koko lenkin ajan. Ja kyllä Iita juoksikin

Viime viikonloppuna Loitsu alias Penni esitettiin Turussa KV-näyttelyssä saksalaiselle tuomarille, joka muuten edellisellä suomen vierailulla kesällä 2008 teki Jokerista ROP:n Kuopiossa, tuloksena hienosti Pennille ERI ja PN3. Penni oli nyt ehkä liian laiha näyttelyyn, mutta se on onneksi helppo korjata seuraavaa kertaa varten. Arvostelu oli muutoin tosi hyvä.  

Laku pääsi viikonloppuna fasaanijahtiin Kruusilaan morsiamensa Fanin kanssa samaan seurueeseen. Molemmat koirat toimivat erinomaisesti ja useita fasuja pudotettiin molemmilta hyvien riistatöiden päätteeksi. Ryhmässä oli mukana myös pari ylituomaria, jotka molemmat ovat tainneet Lakun arvostellakin viime syksynä.

Hanen pentuja on myös kuvattu, joten odotellaan Kennelliiton virallisia tuloksia. Kaikki pitäisi olla hyvin. Olisihan se hienoa saada molemmista pentueista kaikki koirat kuvattua.