Kaksi viimeistä viikonloppua on kulunut vauhdilla ja siinä syy, ettei tätä blogiakaan ole päivitetty. Helmikuun ensimmäinen viikonloppu kului flunssaisena pienessä juhlahumussa. Eilen puolestaan tultiin kotiin viikonlopun vietosta Meri-Teijosta. Oli kiva viikonloppu ystävien seurassa, joskin tänään on vielä tuntunut hieman väsymys jäsenissä eikä ehkä pelkästään pitkien kävelylenkkien vuoksi. Meri-Teijo on yksi meidän ehdottomista suosikkipaikoista täällä Etelä-Suomessa. Siellä on hienot vaellusreitit ja ainakaan nyt ei ollut liiaksi muuta väkeä kulkemassa. Tosin kyllä ei ole ollut muulloinkaan haitaksi asti. Koirat tietysti nauttivat, kun saivat juosta mielin määrin.

Hane tarkkana

Nyt näyttää sitten varmistuneen, että eniten lyhytkarvaisia saksanseisojia palkittiin viime vuonna Pitkäsaaren L-pentueesta. Yhteensä seitsemän koiraa. Hyvä Älliäiset ja kiitos aktiivisille ohjaajille! Enemmän tästä aiheesta kunhan palkinto vuosikokouksessa huhtikuussa saadaan.

Lakun morsian Fani on käytetty ultrassa ja pentuja syntyy maaliskuun alkupuolella. Jos olet kiinnostunut, niin nyt kannattaa varata pentu.