Pitkästä aikaa oltiin koko viikonloppu kotona. Oli tosi kiva tehdä kotihommia ja touhuta koirien kanssa.  Nyt saa vappu tulla. Kyllä tuli raikas ilma asuntoon, kun matot käytettiin ulkona ja ikkunat pestiin ja tietysti siivottiin muutenkin normaalia perusteellisemmin.

Lauantaina kuljettiin Sipoossa umpimetsiä kolmisen tuntia ihanassa kevätsäässä. Yksi kettuajokin "saatiin". Ihan hyväkuntoinen repolainen vilahti meistä muutaman metrin päästä ja Iita oli innoissaan:)  Pyyn ja teeren jätöksiä nähtiin, mutta ei itse lintuja. Päivä päättyi vähän kurjasti, kun Iitalta katkesi kynsi. Siitä vuosi kunnolla verta, mutta kotihoidolla saimme homman hallintaan ja tällä kertaa ei tarvinnut lähteä kynnen poistoon. Onneksi. Se olisi ollut taas pitkä rupeama hihnalenkkejä.

Sunnuntaina Iita vietiin vain hihnalenkille varmuuden vuoksi, mutta eilen se oli jo Peksun ja Hanen mukana pyörälenkillä. Tosi nätisti koirat juoksevat yhdessä Springerissä. Helppo tapa pitää kesällä niiden kuntoa yllä. Nyt toki voi vielä juoksuttaa koiria myös metsässä. Kyyt kylläkin ovat taas heränneet.

Teiens kennelistä Ruotsista kuului mukavia uutisia. He ovat saaneet käyttöjalostuspalkinnon. Onnittelut vielä kerran! Huonompi uutinen on, että viikon lomalla tunturissa Dag sanoi nähneensä vain vähän lintuja. Ei taida olla lintukanta vielä huipussaan tulevana syksynä.

Välitän vielä tätä kautta kaikille Älliäisten omistajille Hannun kiitokset ja terveiset Kuusamosta ja Dagin vastaavat Umeåsta. Olette tehneet hienoa työtä koirienne kanssa.