Meidän poppoon vappu meni melkoisen rauhallisesti. Koirien kanssa tietysti on ulkoiltu normaaliin tapaan. Aattona pari tuntia Sipoon korvessa ja vappupäivänä sama aika Haltialan metsässä. Tänään aamulla pyöräiltiin Pitkäkosken koirapuistoon ja sieltä löytyikin mukava kaveri 7 kk:n ikäinen bokseriuros. Hane laittoi varsinaisen mylläkän päälle ja siinä sai pentukin kyytiä. Harvoin Hane enää innostuu noin kovasti  leikkimään.

Iltapäivän vietimme Korkeasaaressa, tietysti ilman koiria. Mukava oli nähdä erityisesti saukkoja, koska meilläkin on mökkirannassa "oma" saukko. Sen touhuja on mukava seurata luonnossakin. Kyllä koirat olisivat olleet ihmeissään, jos olisivat olleet mukana ja tavanneet riikinkukon. Harvemmin noin pitkä pyrstöistä lintua pääsee näkemään:) Ääni kyllä on kamala ja vetää vertoja jopa härkälinnulle. Laiskiaisen elämä taitaa olla melko mukavaa. Se nukkuu noin 15 tuntia vuorokaudessa ja laskeutuu kerran viikossa puusta maahan tarpeilleen. Ei taida stressi painaa mieltä.

 Saukko

Korea kukko

Laiskiainen

Viimeinenkin Älliäinen eli Lumo on nyt käynyt näyttelyssä. Hienosti Lumo oli tänään kehässä esiintynyt ja tuloksena EH Hannele Jokisillalta. Mitään erityistä puutetta tai vikaa tuomari ei Lumosta löytänyt. Omistaja ei tainnut erityisen paljon innostua näyttelytouhusta, mutta tämä yksikin tulos mahdollistaa Lumon osallistumisen syksyllä KAER-kokeisiin AVO-luokassa.