Vielä viikko ennen kuin meidän koirat pääsevät riistamaille. Tarkoitus on sitten viipyä Kuusamossa melkein koko syyskuu. Ensin sorsastetaan (mökkilahdella on hyvin muuttoparvia) ja treenataan metsälinnuilla. Sitten päästäänkin tosi toimiin 10.9.

Täällä kotona on tietysti kohotettu koirien kuntoa fillarilenkeillä. Hanella oli venähdys tms etujalassa, mutta onneksi se näyttää olevan nyt mennyttä elämää ja jalka on hyvin kestänyt pyöräilylenkit. Iita vaikuttaisi olevan fyysisesti jo erittäin hyvässä kunnossa.

Kasvatit ovat olleet ahkerasti sorsastamassa ja osa myös kyyhkyspassissa. Postiivisia uutisia on tullut eri puolilta maata. Erityisesti minua ilahdutti Nurmeksesta tullut puhelu, isäntä oli siellä haltioissaan Lunan toiminnasta sorsastuksen ensimmäisinä päivinä.

Uusia vesikoetuloksiakin on tullut tietooni. Jokeri on saanut 4 pistettä ja Lumo eilen Porissa täydet viisi pistettä. Nyt Lumo onkin jo isännän kanssa matkalla Ruotsiin metsälle. KAER-koekausikin pyörähtää käyntiin ihan pian, joten katsotaan mitä tuleman pitää.