Nyt on aika laittaa kamat kasaan ja siirtää ajatukset Kuusamon suuntaan. Jos flunssa hellittää sen verran, että ajomatka tuntuu huomenna inhimilliseltä, niin sitten aamulla matkaan. Turha sinne tietystikään on kovin sairaana lähteä, jos ei jaksa metsässä kulkea.

Viikonloppuna tehtiin kolmen tunnin lenkki Sipoon korvessa, tarkoituksena kerätä suppiksia. Ei niitä kyllä vielä löytynyt. Kanttarelleja löytyi hitusen ja hirvikärpäsiä sitäkin enemmän. Onneksi ne eivät ole vielä levinneet Kuusamoon saakka.

Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu. Viikonlopun kurja uutinen oli, että Lunalle tuli märkäkohtu ja se jouduttiin poistamaan. Onneksi omistajat hakivat nopeasti apua Kuopiosta saakka ja nyt Luna on jo pirteä ja häntä heiluu entiseen malliin. Tämä metsästyskausi meni siltä kuitenkin kanalintujen osalta pipariksi.

Sain hauskan puhelun Siilinjärveltä kasvattimme Jokerin omistajalta. Heidän perheessä on 3- vuotias Pekka, joka on Jokerin paras ystävä ja innokas "metsästäjä" jo nyt. Jokeri oli seissyt mökin pihapiirissä, Pekka meni paikalle ja tiedusteli koiralta onko asiaa, antoi etenemiskäskyn ja sen jälkeen paikka. Kaikki meni siis oppikirjan mukaan. Tämän jälkeen poika oli todennut, että iso musta lintu lähti. Isä-Jussi kuitenkin oli tunnistavinaan linnun kurpaksi Tarkasti pienet ihmiset meidän aikuisten tarinoita kuuntelevat, on tainnut Pekkakin kuulla juttuja isänsä ampumista isoista mustista linnuista.

Toivotamme kaikille kasvattiemme omistajille ja muille ystäville mukavia metsästyspäiviä ja hyviä riistatilanteita sekä menestystä KAER-kokeissa! Soitelkaa ja lähettäkää viestejä miten menee, myös valokuvat ovat tervetulleita. Niin ja Leimun ja Lakun porukoille tervetuloa vieraaksemme!