Olipa hauska viettää aikaa mökillä myös tähän aikaan vuodesta, kun yleensä metsästyskauden jälkeen olemme siellä vasta joulunseudussa. Sää oli parina päivänä mitä parhain, kun aurinko jaksoi paistaa. Toinen näistä päivistä käytettiin Riistunturin kiertämiseen. Tähän aikaan siellä ei ole paljon kulkijoita,  joten omassa rauhassa saatiin 10.7 km lenkki kiertää.

Näkymä Kitkalle

Komea petäjä

Koirien kanssa käytiin tietysti myös lintuja katsomassa ja muutama teeri- ja reikkoseisontakin saatiin. Ilahduttavaa, että riekotkin ovat hieman jo lisääntyneet. Pari vuotta sitten niitä ei juurikaan näkynyt. Koirat toimivat tilanteissa moitteetomasti. Olisipa Iitalle sattunut syksyn kokeseen tuommoinen päivä.

No Jägerille alias Pointille sattui hyvä päivä Rovaniemen metsäkokeeseen viikko sitten ja tuloksena hienosti AVO 2 ja 74 pistettä yhdellä riistatyöllä. Tämä oli Jarnon ja Pointin ensimmäinen koe avoimessa luokassa, joten tyytyväinen pitää olla. Onnittelut Rovaniemelle!  Pointillahan on sertit kasassa, joten se nähtäneen kokeissa myös ensi syksynä.

Pointti

Riina ja Luka piipahtivat fasaanikokeessa ja taas tuli tulos tälle parille, tällä kertaa AVO 3. Tästä on hyvä  jatkaa, kun seuraava koe on jo ihan pian. L-pentueesta yhdeksäs koira on lonkkakuvattu ja Lancelotin tulos A/A. Hyvä homma. Toivottavasti koira nähdään myös kokeissa taas ensi syksynä, kun isännän rakennuskiireet helpottavat. Muutamaa muutakin Älliäistä odotamme koepuolelle ensi kaudella.