Lauantaina käytiin Hauholla fasaaneilla Iitan kanssa. Kateeksi käy Pohjanmaan upeita peltoaukeita, mutta riittipä tuollakin hakualuetta yhdelle koiralle. Puolikymmentä lintua oli varattu Iitalle ja saman verran seisontoja saatiin ja pudotuksia yksi vähemmän. Ensimmäinen riistatyö ei mennyt ihan kaikkien sääntöjen mukaan, mutta sen jälkeen homma toimi onneksi paremmin. Ylpeänä Iita linnut nouti - myös sen ensimmäisen:)

Käytin Hanen viime viikolla kokeneella ortopedillä Espoon Eläinsairaalassa, koska se on tänä syksynä välillä kovan rasituksen jälkeen ontunut etujalkaa. Jalka on nyt perusteellisesti kuvattu ja tutkittu. Onneksi mistään vakavasta ei ole kyse vaan pehmytosavauriosta uloimman kynnen ulkopuolella. Nyt jatketaan hihnakävelyllä vielä viikko ja sitten hiljalleen lisätään rasitusta. Ellei se auta niin varvas voidaan amputoida. Toivottavasti siihen ei tarvitse mennä.  

Isänpäivää vietettiin Lauttasaaressa Peksun tyttärien valmistaman viiden tähden päivällisen merkeissä. Kiitos vielä kerran mukavasta illasta.