Olen nyt muutaman päivän ollut koirien kanssa mökillä. Pitkästä aikaa. Edellisestä käynnistä on jo aikaa neljä kuukautta. Kiitos vielä kerran Pitkäsaaren isännälle Hannulle, joka ystävällisesti teki täällä lumitöitä eli kaikki polut valmiiksi saunalle, avannolle ym. Oli kiva tulla lämpimään mökkiin ilman, että heti ensiksi täytyisi alkaa tekemään lumitöitä.

Sää on jo ehtinyt näyttää kaikki puolensa auringonpaisteesta räntäsateeseen ja välillä kova tuuli on hieman haitannut etenkin järvellä oloa. Tänään koko sääkirjo on jo nähty. Täytyy olla ajoituksen mestari, niin onnistuu olemaan ladulla oikeaan aikaan. Nyt taas paistaa eiku ulos:)

Peksu naureskeli puhelimessa, että on meillä kiire, kun luettelin päivän ohjelmaa: vesien nosto avannosta, hiihtolenkki, ruuanvalmistus, Hesarin haku (kävellen 2km), saunanlämmitys. Toki monta sudokua olen ehtinyt ratkaisemaan ja lukemaan luontokirjoja. Jokohan nisäkkäiden talvijäljet on hallinnassa. Nyt on myös tämä nettiyhteys eli kerran päivässä voi täälläkin piipahtaa, joskin tämä ei saa hallita mökillä olemista. Onhan ilman yhteyksiä oltu täällä jo kahdeksan vuotta ja hyvin on pärjätty.

Voitte kuvitella, että koirat ovat jo melko raukeita. Toki ne saavat paljon liikuntaa kotonakin, mutta täällä ikään kuin vauhti lisääntyy. Lienevätkö niin riemuissaan, kun saavat olla mökillä. Lintuja ei paljon voi katselemaan lähteä, kun koirat uppoavat hankeen kaulaa myöten. Muutamia jälkiä on kuitenkin nähty.