Aamulla sain mukavan puhelun Auran koiranäyttelystä. Pitkäsaaren Loitsu alias Penni sai kovatasoisessa kehässä toisen sertinsä. Onnittelut vielä tässäkin J-P:lle! Pennillähän on AVO1 koetulos eli vielä yksi serti tarvitaan ja siitä tulisi muotovalio. Ainahan se on hienoa, jos hyvien käyttöominaisuuksien lisäksi on koiralla myös erinomainen rakenne. Hanen jälkeläisistä myös Pitkäsaaren Jäger alias Pointti on vain yhtä AVO2:sta vaille muotovalio. Laxilla ja Jokerillakin on jo kaksi sertiä ja nekin nähtänee kokeissa syksyllä. Tässä nyt sitten odotellaan ensimmäistä valiota, kuka ehtii ensin;)

Täällä on ollut tosi lämmin sää ja se on rajoittanut koirien juoksuttamista. Toki on pieniä lenkkejä tehty ja koirat ovat käytännössä olleet kaikki  päivät pihalla. Itse olen pessyt huushollin matot ja käytiinpä eilen myös picnikillä, kun vein Peksun autolla Paloheinän mäkeen. Ilmeisesti tässä pitää koirille laittaa punkkilääkitys, kun tarkoitus on lähteä Saarenmaalle juhannusviikoksi ja siellä ilmeisesti punkkeja piisaa.

Kasvattien omistajien kanssa on pidetty yhteyttä melko tiiviisti ja joka puolelta kuuluu ihan hyvää. Joillakin on vielä pientä hiomista ennen vesikokeita, mutta uskon, että pikku fiilauksilla homma saadaan kaikilla toimimaan. Luultavasti syksyn kokeissa nähdään huomattavasti useampi Hanen jälkeläinen kuin viime syksynä ja se on tietysti mukavaa.