Ajatukset ovat jo melkolailla tulevassa jahtikaudessa. Perjantaina on tarkoitus siirtyä Kuusamoon pelipaikoille. Lintuja kaiketi on maastossa mukavasti ja kun riekkojenkin metsästys on taas sallittua, niin tilanteita varmasti riittää. Tarkoitus on myös sorsastaa, mikäli sää hieman viilenee ja muuttosorsat tulevat mökkilahdelle.

Markku ja Laku olivat eilen Peuralammella metsäkokeessa ja jälleen kerran tuloksena AVO 2 (73p). Tuuria tällä parilla ei kokeissa ole mukana, mutta eiköhän se ykkönen sieltä vielä tule. Lakun haku riittää tuomarin mielestä myös voittajaluokkaan, riistatyöt ovat näyttäviä ja toistaiseksi Laku ei ole vielä mennyt perään eikä tehnyt paukkunoutoa eli kaikki ainekset ykköseen on olemassa.

Markku ja Laku

J-P kävi petraamassa viime viikolla Pennin jälkityöpisteitä Karunassa. Tuloksena nyt täydet pisteet sekä vedestä että jäljeltä. Olli ja Lumo eivät jääneet yhtään huonommaksi vaan kävivät myös korottamassa vesipisteitä yhdellä eli Lumollakin nyt täydet 5 pistettä. Varmaankin molemmat parit nähdään kauden aikana myös KAER- kokeissa, kunhan käyvät ensinnä pohjoisessa metsästysreissulla. Jarno ja Jäger hoitivat myös vesityön tänään Sodankylässä totuttuun tyyliinsä täysin pistein. Tavoitteena on tietysti saada Pointti valioksi tämän kauden aikana.