Onpas ollut kiirettä reilun viikon ajan, ettei ole ehtinyt tännekään kirjoitella. Joka tapauksessa viime viikonloppuna siis oltiin keskisessä Suomessa metsällä kolme päivää. Paikka on meille toki tuttu entuudestaan, mutta pari positiivista asiaa tuli vastaan, kun ei olla muutamaan vuoteen kyseisessä paikassa käyty. Ensinnäkin hirvikärpäsiä ei juurikaan ollut. Peksu havaitsi muutaman, minä en yhtäkään. Teeriä nähtiin mukavasti, mutta myös metsoja. Tyytyväiseltä vaikutti myös Jouni Hansun saamiin tilanteisiin.

Viikko tosiaan hurahti töiden ja äitini vierailun siiviittämänä. Ehdittiinpä perjantaina käydä korkkaamassa myös uusi musiikkitalo ja syyttä sen upeaa akustiikkaa ei ole kiitelty.

Uusi työviikko on edessä ja perjantaina lähdetään taas metsälle sinne keskiseen Suomeen. Luvat on jo ostettu kolmelle päivälle ja majoitus varattu. Taitaapi olla meidän viimeinen jahtireissu tälle kaudelle ellei eksytä vielä fasaaneille talven aikana.

Suppilovahveroita on tänä syksynä tosi runsaasti. Eipä tänäänkään Sipoosta selvitty koirien ulkoilutusreissua ilman pussillista suppiksia. Hyvää keittoa ja muhennosta niistä toki saa ja Peksullehan ruoanvalmistus on sydämen asia