Minun sairauslomani jatkuu vielä kolme viikkoa ja nyt on menossa todella aktiivinen kuntoutus. Ehkä tässä alkaa itselläkin usko hiljalleen palata, että käsi vielä tulee kuntoon. Hommia se kyllä vielä paljon teettää.

Koirat ovat tietysti onnellisia, kun ei tarvitse paljoa yksin olla kotona. Nythän on ollut mitä mainioimmat ulkoilusäät, paria pakkaspäivää lukuunottamatta. Kunhan tulee aurinkoinen päivä, niin kokeilen hiihtämistä ja ainakin Iita pääsee mukaan. Mitään järisyttävää ei ole onneksi tapahtunut. Pennin synttärit vietettiin Lohjalla ja juoksua sille odotellaan. Eiköhän sen astutus tapahdu vielä helmikuun aikana.

Eilen oltiin oopperassa kuuntelemassa Puccinin Lännen tyttöä. Kyseinen ooppera on viimeksi esitetty Kansallisoopperassa 70- luvulla ja sitä ennen 30- luvulla eli melkoisen harvinainen tapahtuma oli kyseessä. Me tykättiin kovasti, vaikka kuuluisia aarioita tässä oopperassa on turha odottaa. Viikonloppuna sitten tehdään ystävien kanssa makkaroita ja suunnataan Vantaalle katsomaan taitoluistelun PM- kisoja. Ja tietysti mennään koirien kanssa pitkille lenkeille.