Blogin päivitys on jäänyt arkikiireiden alle. Toinen syy on se, että mitään mullistavaa ei ole koirarintamalla tapahtunut.

Minulla on nyt kolme työviikkoa takana pitkän sairausloman jälkeen ja täytyy sanoa, että mukavaa on töissä ollut. Valitettavasti maanantainen käynti käsikirurgilla varmisti uuden leikkauksen. Leikkauksen ajankohta on vielä auki, mutta ennen kesää kaiketi. Ehkä sillä saadaan sormet liikkumaan paremmin. Toivottavasti!

Hane- mamma kävi hieman etuajassa kymppivuotistarkastuksessa. Nyt on "kaikki" labrat otettu ja Hane todettu terveeksi kuin pukki! Ainoastaan kolesteroli oli hieman koholla. Syynä lienee Hill'sin huippunivelruoka j/d, joka sisältää tosi paljon terveellisiä rasvahappoja ja voi näin ollen kohottaa hyvää kolesterolia. Meillä on siis lupa odottaa vielä monta yhteistä vuotta Hanen kanssa:)

Pennin astutuksesta on nyt kolme viikkoa aikaa ja varmaankin viikon kuluttua saamme varmistuksen, että se on tiineenä. Toivottavasti se meidänkin Elsa siellä on tukevasti kiinnittyyneenä ja kehittyy normaalisti. Lelut ja ruokakupikin on jo kaapissa pentua odottamassa. Ja tietysti Hane ja Iita meidän lisäksi.