Myöhästyneet synttärionnittelut kaikille J-pennuille 19.10 johdosta! Seitsemän vuotta tuli täyteen tällä pesueella ja vauhtia ikä ei vielä näytä hiljentävän. Tänäkin aamuna Iita ajoi jänistä sellaista kyytiä, että moni nuorempi olisi tippunut kyydistä.

Lokakuukin on meidän poppoolla kulunut pääosin Kuusamossa. Tämä syksy on ollut siltä osin unelmien täyttymys, että olemme voineet aivan vapaasti päättää ajankäytöstä. Itse asiassa Pekka lähti vielä eilenaamuna Hanen ja Elsan kanssa kauden lopetukseen Kuusamoon. Iita jäi minulle seuraksi ja talonvahdiksi.

Hanen ja Iitan metsästyskausi on sujunut entiseen malliin. Välillä, kun lintuja ei löydy,  Iitan haku repeää liian laajaksi. Tietysti Astro auttaa asiaa, mutta eihän se kuitenkaan ole mukavaa. Hanen ja Elsan yhteydenpito sen sijaan on mallikasta ja haku riittävän laajaa. Elsakin seisoo varmasti eikä nostele itse lintuja ylös, vaikka seisonnalle meno kestäisi pitkäänkin. Tiedotuskin näyttää Elsalla loksahtavan kohdalleen luonnostaan. Toki sitä tarvitsee vielä vahvistaa.