Oltiin koko porukka viisi päivää Ruotsissa kesälomareissulla. Esitin Elsan Riksutställningissä, joka on heidän erikoisnäyttelynsä. 45 lyhytkarvaista saksanseisojaa oli ilmoitettu ja peräti 25 narttua siellä esitettiin. Kovassa seurassa oltiin ja paras narttu kehässä ei sijoitusta tullut. Elsa sai kuitenkin käyttöluokassa CK:n eli certifikat kvalitet ja jos sille saadaan koetulokset (vähintään 2 x AVO2) niin siitä tulee sekä Suomen että Ruotsin muotovalio. Sehän meillä tietysti oli toiveissa, kun sinne mentiin.

Näyttely pidetiin Herrfjälletissa Arbogassa. Paikka oli fantastinen! Se on luonnonsuojelualue ison järven rannalla. Kun sääkin suosi, niin mikäpä siellä oli aikaa viettää. Mukava oli myös tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Dag ja Anne-Britt lähettivät terveisiä Älliäisten omistajille. Reissun tarkoitus oli myös tutustua pariin uroskandidaattiin ja toinen niistä olikin varsin miellyttävä tuttavuus. Katsotaan syksyn jälkeen, mitä tuleman pitää.

Katso videopätkä! http://youtu.be/xO9Pw3H-1J4

Riksutst%C3%A4llningen%202014%20019-norm

Inger Ericsson, joka omistaa Elsan isän, näytti meikäläiselle mallia koiran esittämisestä.

Elsan kirjallinen arvostelu:

Hienot mitasuhteet. Feminiininen pää. Voisi olla hieman tummemmat silmät. Hyvä otsapenger ja huulet. Hienot korvat. Hieno ylälinja, hyvä häntä. Hyvin kulmautunut. Hyvä runko ja volyymi eturinnassa. Hieno karvapeite. Liikkuu hyvässä balansissa hyvällä askeleella ja ryhdillä. Excellent ja CK

Tässä vielä suullinen arvostelu: https://www.youtube.com/watch?v=O_ODBywCJ34