Mekin esitimme monen vuoden tauon jälkeen koiriamme mannermaisten kanakoirien erikoisnäyttelyssä, kun se sattui olemaan Kuusamossa. Hanekin pääsi vielä kehään kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Nyt ympyrä on näyttelyiden osalta sulkeutunut. Peksu esitti 2003 Hanen sen ensimmäisessä näyttelyssä pentuluokassa ja myös lauantaina Hanen viimeisessä näyttelyssä nyt siis veteraaniluokassa.Oli mukava päättää Hanen menestyksekäs ura veteraanien BIS-1 palkintoon. Tietenkään askel ei enää ole niin vetävä kuin nuorena, mutta hienosti Hane käyttäytyi kehässä.

IMG_9534-normal.jpg

IMG_9523-normal.jpg

Hienot veteraanit BIS-kehässä

IMG_9549-normal.jpg

Hane ja viimeisen näyttelyn upeat palkinnot

Elsakin esitettiin ensimmäistä kertaa saksalaiselle tuomarille ja se sai ERIn. Lähes kaikki lyhytkarvaiset saksanseisojat saivat EHn eli siihen nähden tulos oli erinomainen ja arvostelussa ei mitään puutteita ilmennyt. Hauska detalli oli, että tuomari mittasi Elsan kahteen kertaan ja väitti sen olevan 57 cm korkea. Oikeastihan se on 61 cm. Tällä asialla ei kuitenkaan ollut mitään merkitystä palkintosijan suhteen ja arvostelussa lukee, että se on oikean kokoinen. Hieman outo kuva kuitenkin jäi kaikkiaan tuomarityöskentelystä eli ei mennyt suomalaisten sääntöjen mukaan kaikilta osin, joten eipä taideta enää erkkareihin mennä, jos siellä on saksalainen tuomari.

IMG_9494-normal.jpg

Olemme olleet mökillä reilun viikon ja nyt onneksi ilmakin on lämmennyt kesäisiin lukemiin. Eilen tehtiin jo vieraiden kanssa ensimmäinen veneretkikin ja nähtiin ennätysmäärä vesilintuja. Elsa on tosi innokas uimari ja täällähän siihen hommaan on hyvät olosuhteet.