Tosi laiskasti on tullut päivitettyä blogia viime aikoina. Paljoa ei ole koirarintamalla kyllä tapahtunutkaan. Miinuspuolella Iita puraisi kyy kotipihalla alkukesästä ja yksi yön seutu vietettiin Oulun Eläinklinikalla. Onneksi Iita siitäkin selvisi. Alla olevasta kuvasta saa käsityksen, miltä se näytti muutama tunti tapahtuman jälkeen. Onneksi huomasimme asian ilmeisesti heti, koska turvotus kehittyi vasta klinikalla ollessa.

Iita%20kyynpurema.jpg

Elsan kanssa on käyty kahdessa näyttelyssä heinäkuussa. Piteåssa se sai ck:n, mutta ei cacibia, joka tietysti oli toiveissa. Ruotsalainen tuomari kiinnitti huomiota niskassa olevaan pattiin, joka on jäänyt ilmeisesti sirutuksesta. Kukaan muu tuomari ei ole asiasta huomauttanut. Myöskään Elsan nisät eivät olleet tuomarin mieleen.

Viime viikonloppuna esitin Elsan Oulun kansainvälisessä näyttelyssä Esa Ruotsalaiselle ja nyt oli taas kaikki kohdallaan. Arvostelu oli suorastaan loistava. Tuloksena ROP ja cacib. Kovatasoinen narttukehä oli Oulussakin. PN2 oli Ruotsin erkoisnäyttelyn PN2 tänä kesänä ja PN4 puolestaan Suomen erikoisnäyttelyn PN1 kesäkuussa.

Elsa%20Oulu%20Kv.jpg

Elsa%20Oulu%20Kv2.jpg

Elsalla on nyt juoksu ja se astutetaan seuraavasta juoksusta eli tammikuussa 2016. Tällä hetkellä mietitään kovasti urosvaihtoehtoja.