Elsa aloittelee nyt juoksua ja se laittoikin meidän joulusuunnitelmat kokonaan uusiksi. Astutus siis tapahtunee juuri jouluna! Kovin helppo rasti ei ollut löytää majoitusta Kiirunasta. Kaikki asialliset mökkimajoitukset oli varattu ja myös monet hotellit olivat täynnä. No onneksi saimme varttua majoituksen keskustahotellista ja nyt sitten näemme myös ruotsalaisen joulunvieton. Positiivisin mielin kuitenkin lähdemme matkaan. Pennut siis syntyvät helmikuun lopulla, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Kuluneen viikon olin työreissussa Lapissa ja Hane-muori oli matkaseurana. Neljä yötä olimme hotelleissa, mutta hyvin Hane jaksoi. Onneksi kukaan meidän koirista ei ole koskaan tuhonnut mitään kotona tai vieraissa majoituksissa edes pentuna, siksi niiden kanssa on helppo matkustaa.

Peksu ja Elsa puolestaan olivat kuluneen viikon Helsingissä sukuloimassa. Hyvin oli Elsakin viihtynyt Jounin asunnolla ja lainannut Nasun nukkumapoxia:) Mahtaa siellä nyt Nasu ihmetellä Vantaan kodissaan, että kuka ihme on täällä käynyt poissaollessani.

Hane.jpg

Hanekin sai nukkua puhtaissa valkeissa lakanoissa joka yö Lapin reissulla