Olipa todella nopeaa toimintaa Kennelliitossa pentueen rekisteröinnin suhteen. Olin tehnyt Oma Koiran kautta tietysti kaikki tarvittavat asiat etukäteen, mutta samana päivänä eli perjantaina, kun pennut sirutettiin maksoin rekisteröintimaksut ja parin tunnin kuluttua pentue oli jo KoiraNetissä!  http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=TUULIAISEN&R=119

Pennut ovat nyt reilut kuusi viikkoisia ja vauhtia todellakin riittää. Nyt on alkanut se kasvattajan raskain urakka tässä projektissa. Pennut pääsevät päivittäin ulos ja toinen ulkoilu tapahtuu lasitetulla kuistilla. Lisäksi ne käyvät aamulla kodinhoitohuoneessa riehumassa. Tietysti ne ovat kukin vuorollaan myös isojen koirien kanssa vapaana alakerran tiloissa. Hane tosin ei niiden seurasta paljoa piittaa vaan poistuu nopeasti yläkertaan tai pihalle.

Iso kiitos naapurin lapsille, kun he ovat käyneet harva se päivä hoitamassa ja hellimässä pentuja. Se on arvokas asia pentujen kehityksen kannalta. Valitettavasti kaikista pennuista ei ole nyt uutta kuvaa, tuo kuvaaminen on nimittäin melkoisen haastavaa ulkona, kun kuusi pentua säntäilee sinne tänne.

Pondus.jpg

Pondus_2.jpg

Maru%20ja%20Elsa.jpg

Martta.jpg