Aika rientää todella nopeasti ja tämä blogin päivityskin on taas unohtunut. Työasiat ovat vieneet viime aikoina huomion ja energian. Jospa tämä elämä nyt tästä normalisoituu.

M-pentue täytti 24.2 jo yhden vuoden. Onnittelut kaikille vielä tätäkin kautta!

Toivottavasti jokainen on kouluttanut koiraansa myös nyt talvella. Nouto pitäisi alkaa olla kunnossa, kun pian alkaa jo vesinoudonkin treenaaminen. Martan osalta on vielä pientä hienosäätöä. Mahtavat hiihtokelit ovat mahdollistaneet koirien liikuttamisen myös hiihtäen, joten kuntopuoli kaikilla koirilla lienee hyvä. Vähän on lintujen jälkiä tuolla luonnossa näkynyt, kun olemme metsäsuksilla siellä liikkuneet kohtalaisia matkoja,

Näyttelykalentereitakin on jo katseltu ja ensimmäiset ilmoittautumiset lähetetty. Mukava on tietysti saada ulkomuototuomarin näkemys pennuista. Opettakaa koira seisomaan rauhallisesti paikallaan, ravaamaan hihnassa ilman hyppimistä ja pyytäkää vieraita ihmisiä katsomaan hampaat. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voi mennä kehään ilman härdelliä. Match Show on oiva paikka käydä harjoittelemassa kehäkäyttäytymistä ellei näyttelyharjoituksia ole lähiseudulla.

Syksyn Junkkaria varten Heikki (Sisun isäntä) on varannut harjoitusmaastot ja majoituksen muutamaksi päiväksi ennen Junkkaria. Myös tapahtuman ajaksi olen varannut meille talon, mihin kaikki hyvin mahdumme, kisakeskuksen läheltä. Onkin tärkeää saada koirille kosketuksia faasaneiden ja peltopyiden kanssa.

Martta%201v.jpgMartta 1-vuotta!

Pondus_1.jpgPondus 1-år!

Pondus%20p%C3%A4%C3%A4.jpgPondus

Sisu%201v.jpgSisu

Elsa%20ja%20Eero.jpg

Elsa rentoutuu hoitopaikassa. Onni on hyvä hoitopaikka, kun sitä tarvitaan.