Allekirjoittautunut kunnostautui oikein kunnolla eilen Taivalkosken ryhmänäyttelyssä. Ensiksi, kun avoimen luokan narttuja piti juoksuttaa peräkkäin pari kierrosta, minä vedin kunnon lipat jo ensimmäisellä kierroksella. Taisi Marttakin hieman säikähtää. Onneksi selvisin pintanaarmuilla. Yksilöarvostelu meni ihan ok, vaikka Martta hieman ujosteli tuomaria. Liekö pelästynyt minun kaatumista vai oliko viikko sitten alkanut juoksu osasyyllinen. Sitten kilpailuluokasta poislähtiessä Martta pääsi vapaaksi, kun sillä ei ollut kuristavaa kaulainta. Onneksi sain sen kiinni melko nopeasti kehän ulkopuolelta. Paras narttukehä sentään meni normaalisti ja tuloksena PN1, serti ja VSP. Tuomari Marjo Nygård totesi roppikehässä osuvasti, että Martan on nyt ehkä parempi lähteä kotiin lepäämään. Onhan taas yksi kokemus, mitä voi kiikkustuolissa muistella.

"2v Tänään hieman ujosti esiintyvä kaunispäinen mittasuhteiltaan oikea narttu. Oikea purenta, kaunis kaula & eturinta & rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset, hyvät käpälät, hieman luisu lantio. Liikkuu hyvin sivusta hivenen löysästi edestä. Hieman korkea häntä liikkeessä. Ylälinja saa rentoutua. Hyvä karva."

Martalla on kaksi sertiä eli yhtä vaille. Nyt pidetään kunnon kesätauko ja ehkä sitten loppukesästä käydään näyttely tai kaksi.

Taivalkoski%20Martta%20VSP.jpg

Kuva Sanna Kokko. ROP Don Korleone's Pelurin Fågel Kille om. Heidi Vartiainen

VSP%20rusetti.jpg