Olemme päättäneet astuttaa Hanen vielä toisen kerran loppuvuodesta 2007. Tällä kertaa valitsimme urokseksi ruotsalaisen kaksoisvalion

S KVA S MVA Teiens Gognac  "ODIN" S16557/2000

Odinin kaikki ominaispisteet (haku, haun laajuus, yhteydenpito, haun säännöllisyys ja vesityöskentely) ovat yli rodun keskiarvon. Odin on palkittu metsäkokeessa, pellolla sekä tunturikokeessa syksyllä ja talvella. Sillä on A-lonkat ja samoin kaikilla sen kuvatuilla jälkeläisillä. Odin on Ruotsin jalostusrekisterissä ja se täyttää Suomen jalostusrekisterivaatimukset

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Odin edustaa lähes täysin saksalaisia sukulinjoja ja sopii sen vuoksi hyvin Hanelle. Saksalaisten koirien osuus tulevan pentueen sukutaulussa on huomattavan suuri. Odinilla on kolme pentuetta Ruotsissa ja kahdesta pentueesta koiria on jo esitetty myös kokeissa. Yksi pentu Teiens Fame saavutti SJCH (käyttövalio) 2.5 vuoden ikäisenä. Muitakin pentuja on palkittu. Odinin kautta saamme uutta saksalaista verta Suomen lyhytkarvaispopulaatioon, koska sillä ei ole täällä jälkeläisiä.

 

"Odin on erinomainen metsästyskoira, jolla voi metsästää kaikissa maastoissa. Se ei ole pehmeä koira, mutta se on ollut helppo kouluttaa. Se seisoi ensimmäisen kerran riekkoa 7 kk:n ikäisenä ja varhaiskypsyys näyttää periytyvän myös sen jälkeläisiin. Odinin haku on tehokasta ja kuvio säännöllinen ja linnut löytyvät varmasti. Se on hyvin itseohjautuva koira, joka uskoo, että se itse tietää parhaiten miten toimia" Näin kertoi Dag Teien koirastaan ja jatkoi " Sellainen on minun Odin ja ymmärrätte varmasti, että pidän siitä paljon."

 

Koska Hane on ruskea päistärikkö ja Odin musta päistärikkö (heterotsykootti), pentueeseen on odotettavissa noin puolet ruskea päistärikköjä ja puolet musta päistärikköjä pentuja.

 

Jos olet kiinnostunut tästä yhdistelmästä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää suunnitellun pentueen taustoista ja ajatuksista, miksi päädyimme nimenomaan tähän urokseen.

Pennut myydään metsästäviin koteihin. Kiinnostus koe- ja näyttelytoimintaan ei ole pahasta.

 

Lisätietoja ja kuvia Hanesta löydät myös osoitteesta: www.pitkasaarenkennel.com

ja Odinista osoitteesta: www.teienskennel.com

 

Tiedustelut ja varaukset:

Eija Vainikainen 040 550 8757 tai email:[email protected]

 

800062.jpg

Teiens Cognac alias Odin