Pari viikkoa on nyt oltu kotona ja on sitä mukavaa tekemistä täälläkin. Kulttuuriharrastukset ovat lähellä meidän sydäntä ja niin opperassa kuin elokuvissakin on jo ehditty käydä. Viime sunnuntaina Pekan ensimmäinen lapsenlapsi kastettiin ja hyvin tunnelmallinen tilaisuus oli.

Koirien kanssa tietysti touhutaan joka päivä. Sipoossa on vietetty sen verran aikaa, että suppilovahverot  on kerätty talveksi. Pari kertaa on käyty Pitkäkosken isossa koira-aitauksessa. Iita on saanut sydämensä kyllyydestä vetää perässään kymmenen koiran letkaa ja nauttinut täysin siemauksin. Tänä aamuna tosin paikalla oli Iitakin nopeampi ibizanpodenco  ja sehän Iitaa hämmästytti:) Hienoa huomata, että yksikään koira ei sielä ärise tai haasta riittaa.

Viime viikolla Hane oli myös "filmitähtenä" mainoskuvauksessa. Saapa nähdä tuleeko kuvat esille myös Suomessa vain pelkästään rodun kotimaassa messutapahtumassa.

Eilen oltiin syksyn ensimmäisessä fasaanijahdissa. Vahvistuksena oli Hanen sisko Hansu ja isäntänsä Jouni. Hienossa säässä saatiin fasaaneita jahdata ja hauskaa oli. Illalla sitten syötiin hyvin meillä ja Jounin parempi puoliskokin liittyi seuraan. Ehkä vielä toinenkin fasusessio täytyy ottaa ennen kuin vuosi on päätöksessä, vaikka ei se todellakaan ole meidän suurin metsästysnautinto.