Käytiin tänään koirien kanssa Rajasaaressa. Se on saari Helsingissä ihan soutustadionin vieressä ja pyhitetty kokonaan koirille. Ihan mahtava paikka pitää koiria vapaana ympäri vuoden myös lainkuuliaisille. Olihan siellä reilut kymmenen koiraa ja Iitakin osallistui telmimiseen, mutta Hane tyytyi enemmän katselemaan muiden menoa vierestä. Ei mammaa enää leikit paljoa kiinnosta, paitsi joskus Iitan kanssa kahdestaan. Harmi, kun ei ollut kamera mukana.

Kylmän linnun noutoakin on hieman kokeiltu ja hyvin tuntuu sujuvan. Iitakin on siinä suhteessa selvästi aikuistunut. Hanen palautukset ovat todella vauhdikkaita. Ahne mikä ahne! Tietää, että makupala odottaa hyvän suorituksen jälkeen. Huomenna suunnataan Sipooseen ja jos ilma viilenee, niin saa koirat kunnolla juoksutettua. Tosin Peksu on joka aamu tällä viikolla tehnyt koirien kanssa tunnin pyörälenkin varhain aamulla eli kuntoa on yritetty rakentaa metsästyskautta varten.

Eilen soitettiin Ruotsiin J- ja L-pentujen iskien omistajille Stenille ja Dagille. Surullista kuultavaa, että lintutilanne on sielläkin viime vuoden tasolla eli mitään kohenemista ei ole havaittavissa.

Hane

Iita

Iita unelmoi syksyn metsästysretkistä