Kerrassaan hienot ulkoilukelit ovat olleet ilonamme jo pitkään. Tosin juuri nyt on luvassa myrskyä ja lumisadetta. Taitaa koirat olla hyvässä kunnossa, kun saavat päivittäin juosta sydämensä kyllyydestä. Täytyy pitää huoli, että kesällä ei lössähdetä vaan jatketaan samalla intensiteetillä kohti syksyä.

Viikonloppuna meillä oli yövieraita ja heidän kanssaan tehtiin sunnuntaiaamuna kolmen tunnin metsälenkki. Iita on viime aikoina erikoistunut kettujahtiin, mutta "valitettavasti" vieraat eivät repolaista päässeet näkemään vaikka sitä hieman lupailin. Maanantaina kettu sai taas kyytiä haukun kera:)

Alustavia suunnitelmia syksyksi on jo tehty. Meidän kausi taitaa alkaa Ruotsin tuntureilla 25.elokuuta. Peksuhan on ollut siellä aiemminkin koiriemme kanssa. Nyt on varmasti hyvä hetki toteuttaa yksi unelmani, koska vuoden kuluttua meillä kenties on jo uusi pentu kasvamassa ja se tietysti vaikeuttaa tuommoisen reissun tekemistä. Kuusamo luonnollisesti on tukikohtamme syyskuussa.

Tiistaina kävimme leffassa katsomassa Black Swanin. Pitkästä aikaa elokuva, joka vetosi ainakin meihin. Kannattaa mennä katsomaan, jos tykkää upeasta musiikista ja ei pääosan esittäjäkään aiheetta Oscaria ole suorituksestaan saanut.