Reilu viikko on nyt oltu kotona ja monenlaista on jo ehditty tehdä. Viikonloppuna käytiin oopperassa ja Peksun tyttären tytön kastejuhlassa:) Toki koirien kanssa on ulkoiltu pitkiä lenkkejä päivittäin ja siinä sivussa täydennetty suppilovahverovarasto.

Elsa kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Se taitaa olla jo Iitaa korkeampi. Varsin oppivaiselta se edelleen vaikuttaa ja kaikinpuolin olemme siihen erittäin tyytyväisiä. Hauskaa on myös se, että Iitakin on alkanut "kunnolla" leikkimään sen kanssa joskin Hane myös haluaa tietysti olla leikeissä mukana.

Hanen jälkeläisistä Lumo kävi KAER- kokeissa viime sunnuntaina Peräseinäjoella ja tuloksena hienosti AVO2. Onnittelut Olli ja Lumo! Tämän koirakon vahvuudet ovat kuitenkin ehkä enemmän metsämaastossa, koska Lumoa ei ole oikeastaan pellolla juurikaan juoksutettu. Josko ensi syksynä tie sitten veisi metsäkokeisiin.

Tuo jatkuva vesisade hieman nyppii ja sotkee suunnitelmia. En oikein tiedä lähtisikö vielä käymään Kuusamossa ensi viikolla, mutta ainakin kuun lopulla on suunnitteilla perinteinen Keski-Suomen metsästysviikonloppu.