Eilen Peksu pääsi vihdoinkin eroon ilmakengästä ja kävelyn opetteleminen sekä kuntoutus alkoi. Täytyy sanoa, että yllättävän hyvin kävely häneltä jo sujuu. Fysioterapeuttikin ihmetteli pohkeessa olevien lihasten hyvää kuntoa, kun usein ne häviävät kahdeksassa viikossa melko tehokkaasti. Muutakin murhetta Peksulla on ollut terveytensä kanssa viimeisen viikon aikana, mutta toivottavasti kaikki on nyt hyvin ja normaali elämä voi taas alkaa.

Tänä aamuna Peksu vei koirat pienelle pissalenkille reilun parin kuukauden tauon jälkeen. Minun yksinoikeus koirien ulkoilutukseen on siis päättynyt. Itse tein "tyttöjen" kanssa tunnin fillarilenkin pienessä vesisateessa. Pitkästä aikaa oli sen verran viileää, että pääsi fillaroimaan. Ei voi lakata ihastelemasta näitä meidän ulkoilumaastoja Haltialassa. Kymmeniä kilometrejä kevyenliikenteen hiekkateitä, missä koirat voivat myös juosta vapaana pelto-osuuksilla. Metsässä näkyvyys on sen verran huono, että parempi pitää ne Springerissä, kun muitakin pyöräiljöitä sekä lenkkeilijöitä voi tulla vastaan. Hanekaan ei vaikuta mitenkään väsyneeltä lenkin jälkeen eli kunto on silläkin pysynyt kohtuullisena. Iita tuskin edes hengästyy tuommoisilla tunnin lenkeillä:)

Peksu lähtee sunnuntaina viikoksi työmatkalle Slovakiaan, kun se reissu keskeytyi sattuneesta syystä silloin pari kuukautta sitten. Sen jälkeen meillä on tarkoitus hieman lomailla. Ainakin ravustusta, klapitalkoot mökillä ja ystävien tapaamista. Siitä on hyvä loma tehty