Hane potee edelleen poistettua kynttään ja joutuu tyytymään hihnalenkkeihin. Sen sijaan Iita pääsi eilen pitkälle metsälenkille ja sen seurauksena se sai ilmeisesti puujalan tai jonkinlaisen venähdyksen. Tänään Iitakin sai sitten tyytyä hihnassa kävelyyn vaikka kaikki näyttääkin olevan nyt jo kunnossa.

Eilen istuttiin meillä iltaa mukavassa seisojahenkisessä porukassa Peksun loihtiman menun äärellä. Helppo arvata, että seisojatouhuista puhuttiin ja paljon. Kiva oli vaihtaa ajatuksia koiran koulutuksesta ja muistella syksyn metsästysreissuja sekä suunnitella tulevia. Kiitos Team Loukusa ja Katja käynnistä.

Tänään oltiin katsomassa syötävän suloista spanielia Mantaa. Kyllä omat koirat haistelivat meitä pitkään, kun tultiin kotiin. Manta tulee sitten kyläilemään tännepäin kunhan sen rokotusasiat on kunnossa. Nyt sillä on ikää vasta yhdeksän viikkoa. Harmi, että kasvattaja oli pentujensa luonteita testatessaan todennut, että Mantalla ei ole minkäänlaista saalistusviettiä eikä sitä myydä metsästyskäyttöön. Pitääköhän kuitenkin joskus testata