Aika rientää ja M-pennut ovat jo "teinejä". Maru aloitti nartuista ensimmäisenä juoksunkin, jännä nähdä kuinka paljon se tuo rauhallisuutta tullessaan. Ainakin kaikki miedän koirat ovat rauhoittuneet kummasti ensimmäisen juoksun jälkeen. Martta on mielestäni muutenkin jo vähän viisastunut ja maastossa se tottelee melko hyvin pieniä pillimerkkejä.

Heikki on todella satsannut Sisun koulutukseen ja vienyt sitä Pohjois-Suomen metsiin sekä Etelä-Pohjanmaan pelloille. Harmillista tietenkin, että lintutilanne ei ole kovin häävi ollut. Alla pari Heikin ottamaa kuvaa Sisusta. Reidestä ainakin löytyy leveyttä:)

Sisu%208kk.jpg

IMG_9138.jpg

Viimaa ja Marttaa on käytetty näyttelyharkoissa muutaman kerran ennen kaikkea sen vuoksi, että ne tottuvat olemaan ahtaissa sisätiloissa muiden koirien kanssa. Mielestäni ne ovat käyttäytyneet tosi hienosti, vaikka kolmisenkymmentä eri rotuista koiraa pyörii samassa tilassa. Lisämausteena vielä näköyhteys agilityradalle, jossa tapahtuu koko ajan. Eiköhän sitä ensi suvena mennä jo näyttelyihinkin. Yritän ottaa ensi kerralla Viimastakin kunnon kuvia. Kiitos Saara, kun otit nämä kuvat Martasta kännykälläni.

martta.jpg

Martta%208kk_2.jpg

Elsa astutetaan joulukuussa vielä toisen ja viimeisen kerran. Lisätietoja yhdistelmästä löytyy Tuuliaisen Kennelin sivuilta. Olipa vaikea tällä kertaa löytää mieluinen ja sopiva uros, mutta uskoisin valinnan olevan hyvä. Alla kuva Ovelasta Metsosta ja tyytyväisestä omistajasta.

Metso.jpg