Viime viikko lomailtiin Saarenmaalla Pekan siskon ja hänen miehensä kanssa. Mukana olivat tietysti myös Hane, Iita ja Manta. Teimme lähes päivittäin autoretkiä eri puolille saarta ja kaikki nähtävyydet tuli katsottua. Tietysti naisväki vietti kylpylässä päivän erilaisista hoidoista nauttien:)

Talon vuokraus meni nappiin myös koirien kannalta. Tilaa oli riittävästi ja piha oli iso upeine nurmikenttineen. Kyllä siellä kelpasi nelijalkaisten juoksennella. Naapureita ei ollut kilometrien etäisyydellä eli juoksussa olevat nartutkin saivat temmeltää vapaina.
Leenan ja koirien kanssa teimme pitkiä kävelylenkkejä lähi pelloille. Siellä näimme muun muassa peuroja. Yllättävin tilanne tuli eteen, kun kävelimme yhtenä aamuna hiekkatietä kohti peltoja ja koirat tietysti juoksivat edellä vapaina. Yhtäkkiä havaitsimme jotakin liikkuvaa tiellä ihan koirien edessä. Juoksimme sinne suuntaan ja neljä pientä villisian porsasta oli ylittämässä tietä. Vihellys ja onneksi koirat tulivat heti luokse ja saimme ne kytkettyä. Porsaita nimittäin tuli metsästä vielä useita ja sanomattakin on selvää, että emakko oli jossakin lähellä ja olisi varmasti puolustanut porsaita, jos koirat olisivat niitä hätistelleet. Vuokratalomme omistaja sanoi, että ” iso sika olla tosi vaarallinen”.
Nyt nautitaan hienosta kesäsäästä kotosalla ja odotellaan hyttysten vähenemistä Kuusamossa. Tarkoitus on kuitenkin mennä myös mökille vielä kesän kuluessa.
Täällä asuimme
Pihasauna
Savusauna
Retkellä
Manta, Iita ja Hane
Iita ja Hane