Syksy on aina kiireistä aikaa ja sen vuoksi blogin päivityskin on jäänyt tekemättä. Olemme olleet Kuusamossa jo ennen metsästyskautta juoksuttamassa koiria ja kartoittamassa metsästysmaita, Peksu yhtäjaksoisesti ja minä välillä töissä käyden.

Kauden avausviikko oltiin tietysti myös Kuusamossa ja ilman suurempia odotuksia lintujen suhteen. Paikoin lintuja kuitenkin näyttää olevan ihan kohtuullisen hyvin. Ainakin paremmin kuin viime vuonna. Ollaan tavoitettu myös riekkopoikuuksia ja nehän ovat hyviä harjoituslintuja Martalle.

Elsa sai tassuun haavan heti toisena metsästyspäivänä ja on ollut siitä saakka vilttiketjussa. Harmittaa tosi paljon. Huomenna startataan Ylälappiin ja toiveena on, että Elsakin osallistuu taas metsästykseen täysipainoisesti. 

Eilen palattiin kotiin Junkkarista. Oli tosi mukava reissu. Meidän pienestä M-pentueesta oli mukana Viima, Sisu ja Martta, joista viime mainittu ei osallistunut peltokokeeseen. Olosuhteet oli vaikeat, koska puintihommat ovat reilusti myöhässä ja vilja ylhäällä. Sisu sai NUO3 palkinnon ja se on hyvä saavutus tänä vuonna. Viiman kohdalle ei lintuja osunut, joten palkintoa ei tullut.

Kaikki kolme koiraa suoriutuivat ulkomuotokatselmuksesta erinomaisesti ja pääsivät jatkoon isoon kehään. Sisu oli hienosti PU3. Onnittelut Sisun kotijoukoille! Viima ja Martta olivat narttukehässä hienosti kymmenen kauneimman sakissa.

Junkkari%202017.jpgMajoituspaikkamme huoneentaulu

Parhaat%20urokset_2.jpgPU-kehä

IMG_1776%20%283%29.jpgSisu