Viime viikon Peksu oli Hanen ja Martan kanssa mökillä. Viikko oli kulunut mukavasti, kun Martta sai monta kertaa peuhata Marun kanssa. Uutena kokemuksena Martta pääsi kiertämään pienen Karhunkierroksen ja hyvin oli sujunut riippusilloilla kulkeminen.

Elsa oli minun seurana ja alussa se oli hieman ihmeissään, että mihin ne kaverit ovat lähteneet. Parin päivän työreissukin kuului viikko-ohjelmaan, mutta hotelliyöt ovat Elsalle jo hyvinkin tuttuja. Viikonloppuna kävin Elsan kanssa aamuisin metsälenkeillä ja kyllähän siellä lintuja näytti olevan. Elsa löysi niin teeri- kuin metsopoikueenkin eikä oltu kaukana kotoa ja lenkitkin vain tunnin mittaisia,

Eilen oltiin treenamassa pentuja kyyhkyillä. Mukana oli kaikki meidän neljä narttupentua ja pari muuta samanikäistä pentua. Kaikki pennut olivat jollakin tavalla kiinnostuneita linnuista ja kennelläkään ei ollut kovaa vimmaa lentävien lintujen perään eli ihan oikealla mallilla asiat ovat, joskin vaatimustasoa täytyy alkaa nostamaan iän karttuessa. Sisu-poika oli käynyt jo aiemmin kyyhkyillä Timo Vakkerin hyvissä käsissä ja sekin reissu oli mennyt ihan hyvin.

IMG_1387%20%282%29.jpgViima

IMG_1389%20%282%29.jpgMaru

IMG_1427%20%282%29.jpgMila


IMG_1382%20%282%29.jpgMartta