Ruotsin reissu on nyt takana. Kaikki meni hienosti ja Odin (S KVA S MVA Teiens Gognac www.teienskennel.com) astui Hanen ensimmäisen kerran 21.11 eli tammikuun loppupuolella odottelemme mahdollista pentuetta syntyväksi ( www.pitkasaarenkennel.com). Odin on rauhallinen, tasapainoinen ja päättävinen herrasmies eli luonne vaikutti olevan juuri sellainen, mitä olimme hakemassa. Mukava oli kuulla myös kertomuksia Odinista ja sen esivanhemmista sekä nähdä sen jälkeläisiä. Melkoisia hurmureita olivat kaikki.

Kävimme myös tapaamassa Steniä sekä Iitan iskää Hiccoa ja isoisää Fixiä. Molemmat koirat olivat olleet syksyn pitkän metsästyskauden hyvässä tikissä ja ikä ei näyttänyt Fixiä vieläkään painavan. Hiccon nuoret pennut olivat myös kunnostautuneet Umeån koiranäyttelyssä. Hiccon pentuesisaruksista nyt jo neljä on S KVA ja ainakin kaksi S MVA. Melkoinen pentue siis.  Sten laittoi terveisiä kaikille Hicco- ja Fixiläisille. 

Hanen ensimmäisestä pentueesta June on jo käynyt lonkkakuvissa ja tuloksena A/A. Hane sai taas postia. Tällä kertaa FCI:lta eli kansainvälinen muotovalioarvo on nyt vahvistettu. Täytynee lähteä kauppaan ostamaan kehyksiä kunniakirjoille:)

1084984.jpg