Kesälomat on nyt vietetty. Peksu ja koirat viihtyivät mökillä neljä viikkoa ja allekirjoittanut vietti viime viikon Meksiko Cityssä. Koirat, ja tietysti myös me, nauttivat loman vietosta mökillä täysin siemauksin. Vaikka vastakkaisiakin mielipiteitä olemme kuulleet, niin meidän mökillä oli vähemmän hyttysiä kuin edellisinä  kesinä. Liekö johtunut suht kylmästä ja sateisesta kelistä. Eli siis hyttysistä ei ollut tänä kesänä meille harmia.

Ajelimme Kuusamon yhteismetsän alueita ja katsastimme syksyn metsästysmaita. Tietysti kävimme myös oman metsästyseuran alueilla kävelemässä koirien kanssa. Valitettavasti meille jäi vaikutelma, että mitään huippuhyvää lintukantaa ei ole nyt odotettavissa. Mustikkaa oli tosi niukalti ja myös yksittäisiä teerikanoja ilman poikueita tavattiin.

Tietysti tehtiin myös vesi- ja jälkiharkkoja yhdessä pitkäsaaren porukan (Piia & Hannu) kanssa. Hienosti Enni, Iisa, Hane ja Iita niistä suorituikin. Vanhemmille koirille harjoitukset tietysti oli jo rutiinia, mutta mielen virkistystä joka tapauksessa. Mukava viikonvaihdekin vietettiin Pitkäsaaressa. Kiitos siitä isäntäväelle! Myös Loukusoiden (Minna& Juha) uusi loma-asunto katsastettiin Rukalla. Kiva, että meitä alkaa olla jo melkoinen joukko etelän seisojaväkeä, joilla on oma tukikohta Kuusamossa.

1810034.jpg

Sielun maisemaa mökkirannasta katsottuna

1810066.jpg

Iitan suosikkipaikka

1810074.jpg

Veneily on mukavaa

1810134.jpg

Ääni kuuluu, mutta pirskatin huuhkajaa ei vain näy... edes kiikareilla

1810094.jpg

Siellä ne penskat vain edelleen ui,  me vain katsellaan (Hane & Tyti-äitee)

1810105.jpg

Kolme sukupolvea: Tyti, Iita ja Hane

1810149.jpg

Iitan uusin tosi lutunen kaveri Vilma 10 vk om. Peksun sisko Leena