Johtuneeko tämä päivien nopea kuluminen siitä, että palaan maanantaina töihin kolmen kuukauden sairausloman jälkeen. Tietysti on kiva päästä takaisin arkiruutineihin, vaikkakaan käsi ei ole vielä lähellekään parantunut ennalleen. Täytyy muistaa tehdä harjoitteita varmaankin koko kevät. Onneksi kuitenkin pärjään jo melko vähäisellä kipulääkityksellä.

Tänä aamupäivällä olin tietysti koirien kanssa metsälenkillä, kuten kaikkina muinakin päivinä:) Iita meni polulta sivuun ja aloitti intensiivisen haukun karvat hieman pystyssä. Menin koiran lähelle ja ihmettelin, että mitä ihmettä se haukkuu. Hetkeen en havainnut edessä mitään poikkeavaa, mutta haukun jatkuessa terästin katsettani. Ja mitä ihmettä. Hienossa karvassa oleva kettuhan siellä seisoi paikalleen jähmettyneenä noin 30 metrin päässä koirasta. Valitettavasti ei ollut edes kännykkäkamera mukana, kun olin aamusella jutellut seisojaystävän kanssa puhelimessa sen verran pitkään, että puhelin piti jättää lataukseen;) Hetken kuluttua kettu istui ja katseli meitä. Tulisipa tuommoisia tilanteita myös omilla metsästysmailla, niin meikäkin voisi ampua repolaisen!

J-P on nyt Pennin (Pitkäsaaren Loitsun) kanssa Ruotsissa astutusreissulla Birkhahn Baronin luona. Toivottavasti pian tulee viesti tapahtuneesta astutuksesta. Jos olet kiinnostunut ottamaan pennun tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä, ota yhteyttä Juha-Pekkaan 050 593 7573. Lue lisää Pennistä ja tulevasta pentueesta http://www.sites.google.com/site/vinsanvuoman/