Peksu ja Iita viettivät eilisen päivän Liedossa fasaanijahdissa Lauran ja J-P:n vieraana. Tietysti menossa mukana oli myös Penni ja Roope. Päivän teema Iitan osalta oli tiedotuksen treenaus. Mikä mukavaa, että eilen Iita ei mennyt perään yhdessäkään riistatilanteessa ja sehän on sen ongelma vähän fasaaneilla välillä ollut. Tiedotuskin on ihan mukavalla mallilla. Vielä lisää treeniä niin hyvä tulee. Penni teki myös hienoja riistatöitä, joten mukava päivä kaikkiaan.  Kiitokset Vintilän porukalle!

Itse olin Hanen kanssa eläinlääkärissä. Tällä kertaa olin mukana leikkaussalissa koko toimenpiteen ajan. Hanella lohkesi kynsi ja se poistettiin. Samalla nukutuksella päätettiin poistaa sen kyljestä arpikudos, mikä muodostui sen kesäkuisen puremahaavan seurauksena. Varmuuden vuoksi patti lähetettiin vielä patologin arvioitavaksi. Toivottavasti se on vain arpikudosta.

Nyt sitten suihkutellaan tassua ja käytetään erilaisia siteitä pari viikkoa. Toivottavasti sitten kaikki on taas kunnossa. Tuon puremahaavan kanssa onkin "pelattu" kohta puoli vuotta.