Taas on aikaa vierähtänyt blogin päivittämisestä. Toisaalta eipä nyt ole mitään ihmeellistä tapahtunutkaan koirarintamalla. Tämän vuoden pidemmät työmatkat on tehty ja nyt on taas aikaa muuhunkin. Eipä tässä olla juuri viikonloppuja kotona vietetty syyskuun alun jälkeen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Iita starttasi Kruusilan fasaanikokeessa viime lauantaina AVO-luokassa. Haku oli todella hyvää ja sen seurauksena linnut löytyivät ja seisontojakin oli eli ne asiat on kunnossa. MUTTA sitten Iita keksi lähteä ajamaan takaa kukkoa, jota se oli seissyt ja jäljityksen jälkeen ilmaan saattanut. Nuori koira kuumeni samaan erään sattuneissa riistatilanteissa sen verran, että jarruja ei löytynyt. Eipä siinä voinut muuta kuin kätellä tuomarin ja lähteä kotimatkalle. Tosi rumaa Iita!!!

 

Nyt on sitten kärsitty tästä pimeästä ajasta ja yritetty järjestää koirille kuitenkin joka ilta mahdollisuus juosta vapaana tunnin verran metsässä. Mielikuvitusta se vaatii ja niin otsalamppu kuin heijastavat pannat ovat kovassa käytössä. Tulisipa tänne eteläänkin lunta maahan, niin saataisiin hieman edes valoa.

 

Aamulla lähdetään yökylään Saloon ja siellä Hanea ja Iitaa odottaa kissaystävä Nelli. Saapa nähdä, miten yhteiselo tällä kertaa sujuu vai piiloutuuko Nelli alakertaan. Siitä sitten enemmän ensi kerralla.